Mooi groen in Burchtplantsoen

Mooi groen in Burchtplantsoen


Het nieuwe jaar is weer begonnen en wat staat er te gebeuren Tussen Zuiddijk en Zaan?

MAAK.Zaanstad Centrum Oost, hoe ziet onze buurt eruit in 2025? Dat is waar het vooral om draait. Een deel van de opgave van de Gemeente Zaanstad is bepaald maar hoe wordt daar invulling aan gegeven? Op een nieuwe manier. Samen met bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden van het gebied. De adviesgroep en de klankbordgroep beginnen deze maand. Alle informatie over MAAK.Zaanstad Centrum Oost vind je hier.

Dat betekent niet dat we gaan afwachten. Totdat er echt grote dingen gaan gebeuren is het fijn om tussentijds al iets aan de leefbaarheid te doen. Op zaterdag 10 maart 2018 is er weer NL Doet. Net zoals voorgaande jaren doet Tussen Zuiddijk en Zaan mee. Jij ook? De klus heet Mooi groen in Burchtplantsoen, alle informatie vind je hier.

Mooi groen in Burchtplantsoen


 

 

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen