Derde editie InstaWalkZuiddijk

Derde editie InstaWalkZuiddijk


InstaWalkZuiddijk 3Na een eerste en tweede komt er aanstaande zondag een derde editie van de InstaWalkZuiddijk.

De Zuiddijk en omgeving leer je niet in een middagje kennen, dat weten wij als geen ander. Dit keer gaan we het gebied aan de zuidkant ontdekken. Start- en eindpunt is Café ’t Sluisje, Zuiddijk 224 Zaandam. Bewoonster van dit stukje Zaandam-Zuid Helma Hin heeft een mooie route samengesteld en kan veel vertellen over vroeger en nu.

Wandel je mee?

Foto’s maken is niet verplicht, wel leuk als je deze dan ook nog deelt op Instagram met #instawalkzuiddijk #tussenzuiddijkenzaan #zuiddijkzaan #zuiddijk #instagram075. Aanmelden is ook niet verplicht, mag wel Facebook InstaWalkZuiddijk

Tot zondag?

We starten om 13.00 uur, Zuiddijk 224 Zaandam.

InstaWalk definitief-2

 

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen