Niets nieuws onder de zon……

Niets nieuws onder de zon……


16-07-1983 winkelpromenade ZuiddijkIn juli 1983 werd de winkelpromenade Zuiddijk feestelijk onthuld. Hier ging tien jaar voorbereiding aan vooraf. In 2015 zijn de voorbereidingen voor het project Herinrichting Burcht 2017 gestart. De planning voor de herinrichting is uitgesteld. Laten we hopen dat het dit keer geen tien jaar duurt!

Op deze foto staan bankjes in het plantsoen. Waarom zijn deze verdwenen? We zouden ze graag weer terugzien, dan wordt het plantsoen weer een plantsoen in plaats van een grasveld waar weinig tot niets gebeurt.

De genoemde bedragen zijn ook historisch. Een subsidie vanuit de rijksoverheid van 560.000 gulden, goh zeg, dat zou nu 254.000 Euro zijn. Het verkeerscirculatieplan is de afgelopen jaren weer aan de orde geweest. En de hoop dat er een winkellint ontstaat tot aan de binnenstad, wat nu Stadshart heet, ……..  niets nieuws onder de zon………

 

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen