Vervangen Burchtbakken

Vervangen Burchtbakken


Burchtbakken 2

Vanaf 29 augustus wordt de septemberkermis weer opgebouwd op de Burcht. Dat betekent dat de Burchtbakken, de plantenbakken op de stoep tussen parkeerterrein en straat Burcht weer verplaatst moeten worden. Bij de huidige staat van de Burchtbakken is het wel duidelijk dat ze een verhuizing niet gaan overleven. Geen plantenbakken meer zou jammer zijn. Woensdag 24 augustus willen we nieuwe bakken bouwen die er weer een tijd tegenaan kunnen. Wie helpt mee?

We zoeken mensen die willen schroeven (met nieuwe planken bakken bouwen), nieten (folie bevestigen in nieuwe bakken), scheppen (voorzichtig planten uit bestaande bakken halen, aarde overhevelen van de oude naar de nieuwe bak, planten in nieuwe bakken) of verplaatsen (nieuwe bakken op de loswal neerzetten). Wij hebben het Service Plus Team van de Gemeente Zaanstad gevraagd om mee te helpen.

We doen dit nooit maar dit keer wel………. ben je niet in de mogelijkheid om fysiek te helpen maar draag je de Burchtbakken wel een warm hart toe, financieel sponsoren mag ook. Maak dan een bedrag over op rekeningnummer NL32 RABO 0300 5929 73 t.n.v. Winkelstr ver Tussen Zuiddijk en Zaan.

We starten woensdag 24 augustus om 10 uur en gaan zien hoever we gaan komen. We hopen dat de klus in 1 dag geklaard kan worden…… Mocht je willen helpen, dan zien we je graag verschijnen op een tijdstip dat jou uitkomt en voor een duur die jou uitkomt. Neem zelf het gereedschap mee voor dat wat je zou willen doen?

Burchtbakken 1

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen