InstaWalk Zuiddijk

InstaWalk Zuiddijk


BC-back

Doe je wel eens iets met Instagram? Of heb je er wel eens van gehoord maar heb je geen flauw idee wat het precies is? Maak je wel eens een foto met je telefoon? Hou je van fotograferen en vind je het leuk om je eigen buurt nog beter ter leren kennen? Allemaal redenen om mee te lopen met de eerste Instagram Wandeling Zuiddijk, #InstaWalk Zuiddijk.

Samen met Sociaal Wijkteam Zaandam-Zuid organiseert Tussen Zuiddijk en Zaan een wandeling door Zaandam-Zuid met als thema Zuiddijk. We beginnen de middag om 13 uur met een korte uitleg van Instagram. Instagram is de app waarmee je foto’s maakt met je smartphone en daarna op diverse manieren de foto simpel kunt bewerken. Met een plattegrond, waarbij wat wetenswaardigheden staan, lopen we daarna over de Zuiddijk en de Prins Hendrikkade. Dit kun je alleen doen of met een groepje. De duur van de wandeling bepaal je zelf. Het is ook leuk om na afloop ergens te verzamelen, bijvoorbeeld op het terras van Café de Schot.

De leukste tien foto’s zullen na de InstaWalk Zuiddijk geprint worden op forex, formaat 30×30 centimeter. Deze foto’s maken daarna een expositietoer door Zaandam-Zuid. Na de tentoonstelling in de buurtplekken Central 201, De Uithoek en Dirk Prins gaan de afdrukken naar de maker van de foto.

Datum                     : zondag 12 juni 2016

Startpunt                 : Central 201, Zuiddijk 201 Zaandam

Tijdstip                    : 13.00 uur, eindtijd bepaal je zelf

Uitleg Instagram   : 13.00 uur – 13.15 uur

Kosten deelname   : gratis

Aanmelden              : hoeft niet, let op: na 13.15 uur is Central 201 gesloten voor uitleg en plattegrond

Voor Instagram

Na Instagram

Na Instagram

1 comment

Reactie toevoegen

+ Leave a Comment