12 maart NLDoet

12 maart NLDoet


NLDoetOp 11 en 12 maart vindt de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats. Die actie waarbij ook leden van het Koninklijk Huis hun handen uit de mouwen steken. Tussen Zuiddijk en Zaan doet ook mee, op zaterdag 12 maart van 13.00 tot 17.00 uur.

BurchtplantsoenDie middag gaan we voor het eerst de buurtbak gebruiken. In de buurtbak zit tuingereedschap en materiaal om de buurt schoon te houden. Met vrijwilligers willen we het Burchtplantsoen gaan aankleden met perkjes met bloemen en heesters.

zwerfiebingokaartTussen 15.00 en 16.00 is er de Zwerfvuilbingo. Wie heeft het eerst zijn of haar bingokaart vol? Voor de winnaars zijn er natuurlijk prijzen.

Verzamelpunt met koffie en thee is de BuurtPlek, Zuiddijk 61.

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen