Kleurrijk Winter Feest editie 2015

Kleurrijk Winter Feest editie 2015


Tussen Zuiddijk en Zaan LOGO definitiefNa een geslaagde eerste editie in 2014 organiseert Winkelstraatvereniging Tussen Zuiddijk en Zaan op 19 december 2015 een tweede editie van het Kleurrijk Winter Feest.

Het evenement is aan het begin van de Zuiddijk en naast de Burcht in Zaandam. Vrijwilligers van Tussen Zuiddijk en Zaan, bewoners en ondernemers, hebben weer hun best gedaan om er afwisselend programma van te maken. Vijfendertig kramen en een paar foodtrucks, aangevuld met muziek, optredens, kinderactiviteiten en natuurlijk gezellige verlichting. Het feest begint om 11.00 uur en duurt tot 18.00
uur.

Op het programma staan onder andere: Rakisa, met een wervelend buikdansoptreden; het koor Gewoon Hazes dat drie kwartier gaat zingen en bezoekers mee laat zingen; een ontmoeting en op de foto met de kerstman/kerstvrouw en workshops ‘van waste tot taste’ van Zaanse Zwam. Het
orgel van Ben Bonte krijgt een speciaal plekje. Wouter Verkleij van Happy Sound
en Lightening zorgt dat er de hele dag muziek te horen is.

Op de markt is er weer een gevarieerd aanbod te vinden. Van tablets tot kerstkransen en van informatiestands tot gebreide spullen. Dit alles wordt aangevuld met allerlei lekkere etenswaren en warme dranken. Zo zijn er Italiaanse specialiteiten, hotdogs, cajun food, poffertjes, warme wafels, cupcakes, soep, koffie en natuurlijk glühwein bij de plaatselijke horeca.

Er zijn nog een beperkt aantal kramen/standplaatsen te huur. Voor informatie en aanmelding:Tussenzuiddijkenzaan@gmail.com. Zie verder de Facebookpagina van Tussen Zuiddijk en Zaan: ttps://www.facebook.com/events/530053123814763/540177816135627/

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen