Sint-Maarten in het Apolloplantsoen

Sint-Maarten in het Apolloplantsoen


pompoenen

Rond het centrum van Zaandam worden op verschillende plekken Sint Maarten gevierd.

Het Apolloplantsoen bij de Zuiddijk zal weer prachtig worden versierd en staat iedereen weer klaar om ouders en kinderen te voorzien van iets lekkers! Apolloplantsoen 2014

In het 125ste jaar van Het Volkspark organiseert de Vereniging van Het Volkspark voor het eerst Sint Maarten. Vanaf 17:00 uur is het park sprookjesachtig versierd en kunnen de kinderen marshmallows verwarmen boven het vuur en krijgen zij chocolademelk. De aanwezige ouders worden getrakteerd op glühwein. Om 18:00 uur gaan alle kinderen in een stoet oud West in om te zingen voor de buurtbewoners en natuurlijk om beloond te worden met snoepjes.

In de Russische buurt zijn twee activiteiten. De Monettuin wordt voor de laatste keer versierd met lampionnen voor Sint Maarten. Kinderen kunnen van 17:00 tot 21:00 boven een kampvuurtje hun marshmallows roosteren en voor groot en klein is er warme chocolademelk. Ook zijn er in de wijk oliebollen te vinden en stellen verschillende winkeliers en horeca hun deuren open om zingende kinderen te ontvangen. Dus neem je lampion mee en komt allen!

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen