Schoon grasveld?

Schoon grasveld?


HondenpoepbordjesEen van de doelstellingen van Tussen Zuiddijk en Zaan is van het plantsoen en de grasveldjes tussen Burcht en Zuiddijk een gebruiksplek maken.

Als hondenbezitter in de stad moet je toch ergens je hond kunnen uitlaten. Dat dit plekje hiervoor wordt gebruikt is op zich geen probleem. Het wordt een probleem als het hondenpoepzakje niet wordt gebruikt….. De blauwe bak staat er maar als de eigenaar niets opruimt van de viervoeter, tja.

Yorma, buurtbewoonster, eigenaresse van twee honden en gebruikster van de hondenpoepzakjes, is een actie opgestart. Sinds vorige week staan er een paar bordjes langs het plantsoen en de grasveldjes. Dit in het kader van bewustwording. Hopelijk komt de bewustwording er ook als volgende week het terrein wordt afgebakend voor de pop-up bioscoop. Jammer genoeg moeten we bij het organiseren van activiteiten en voor het gebruik van het plantsoen eerst schoonmaken.

We doen het ‘graag’ omdat we hopen dat iedereen zich bewust wordt van deze plek in de buurt. Een plek die zich uitstekend leent voor gebruik en dan anders als in hondenuitlaatplek?

Vrijdagmorgen 30 oktober gaan we poep scheppen, hiervoor zijn nog vrijwillgers nodig……….

 

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen