30 oktober Pop-up bioscoop Burcht

30 oktober Pop-up bioscoop Burcht


Hartenstraat 23 oktoberNadat we de buitenbios twee keer door het weer hebben moeten aflasten, gaan we nu voor een derde keer. Driemaal is scheepsrecht?

Dit keer komt er een stevige tent op het grasveld tussen het parkeerterrein van de Burcht en de Zuiddijk. Het principe blijft verder hetzelfde, neem zelf je stoel, krukje, hapje en drankje mee. Wat erbij komt is dat je warme kleren moet aantrekken en een plaid is misschien ook wel lekker. Toegang is nog steeds gratis.

Dat we de pop-up bioscoop gratis aan kunnen bieden komt door de medewerking van Filmtheater De Fabriek (rechten voor het vertonen van de film in het openbaar), gemeente Zaanstad (beschikbaar stellen van de tent), NaNoNoize (scherm en geluid, oftewel alle technische voorzieningen) en Stad aan de Zaan (budget). We zijn hier heel blij mee, bedankt!

Zie voor verdere informatie de kalender en Facebook.

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen