Feest der Verbinding op 22 augustus 2015

Feest der Verbinding op 22 augustus 2015


Foto Jeroen Molenaar en Simone RonchettiNog een keertje terug kijken naar het Feest der Verbinding op 22 augustus 2015: filmpje op YouTube

Het Russissche Buurt-team en Tussen Zuiddijk en Zaan verbonden zich muzikaal aan elkaar en verbonden zich muzikaal aan Stad aan de Zaan en verbonden zich muzikaal aan Sail 2015. Daarnaast zorgden zij samen voor een programmering voor de Verhalenbank. Verhalen voor en door bewoners uit de Russische Buurt en de Zuiddijkbuurt. De dag startte met de feestelijke opening van de speeltuin aan het Sacharovplein (Russische Buurt).
Deze dag is mogelijk gemaakt door deelname van: Esther Laan, Margreet Slot, Wouter Verkleij (Happy Sound and Lightening), Frank Pietersen (NaNoNoize), Bruun Kuijt, Bettina Drion, Hans van den Pol, Piet de Koning, Martijn Couwenhoven, Alice Bekelaar, Jacques Veth, Jacob Reitsma (Stichting Monet), Hester Wandel (conservator Zaans Museum), Theun Plantinga, De Zeurore, Popkoor Ongeremd en Jones and Bros..
De foto’s zijn gemaakt door Jeroen Molenaar en Simone Ronchetti.

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen