Dam tot Dam by Night 19 september 2015

Dam tot Dam by Night 19 september 2015


Dam tot Dam by NightOp zaterdag 19 september is de tweede editie van Dam tot Dam by Night. Natuurlijk gaat Tussen Zuiddijk en Zaan weer voor mooie verlichting zorgen. De lampenkappen van vorig jaar komen natuurlijk terug en zullen in de bomen langs het fietspad van de Zuiddijk hangen.

De bewoners op de hoek Jonge Arnoldusstraat en Zuiddijk maken het gezellig met lampionnen, een draaiorgel en muziek. Daarnaast wordt de loswal (Burcht/Prins Hendrikkade) aangekleed met gezellige verlichting. Dit kunnen we doen met sponsoring van le Champion. Heel erg bedankt!

Het is niet alleen op zaterdagavond gezellig in de Zuiddijkbuurt. Het hele Dam tot Dam weekend is de buurt de moeite waard om te bezoeken, waaronder voor het aanmoedigen van de deelnemers van de grote Dam tot Dam loop en de Mini Dam tot Damloop. Meer informatie: le Champion, programma Dam tot Dam.

2 Comments

Reactie toevoegen

+ Leave a Comment