Deelname Zaanse Beursvloer 14 september 2015

Deelname Zaanse Beursvloer 14 september 2015


Houten picknicktafel in de vorm van een boomTussen Zuiddijk en Zaan gaat op 14 september meedoen aan de Zaanse Beursvloer van Platform aan de Zaan.

Wat vragen we? We zoeken co-financiering/sponsors voor de aanleg van een Burchtparkje. Het grasveld tussen het parkeerterrein van de Burcht en de winkels aan de Zuiddijk wordt nu alleen door hondenbezitters en honden bezocht. We zouden het graag willen omtoveren naar een locatie die door bewoners en bezoekers van de Zuiddijkbuurt wordt gebruikt. We denken aan voetbaldoeltjes, duurzame plantenbakken op zithoogte en aan een picknicktafel in de vorm van een boom. Deze picknicktafel is een idee en nog geheel naar wens in te richten.

Wat kunnen we aanbieden? De naam van de co-financier en sponsor in een van de houten latjes van de picknicktafel of de namen op aparte bordjes bij bijvoorbeeld de voetbaldoeltjes. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk binnen social media en contacten met de lokale pers en zijn wij een partner van de gemeente Zaanstad.

Zie verder de agenda voor locatie en meer informatie over Platform aan de Zaan.

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen